Konst i Roslagen Öppna ateljéer

Den 3 och 4 oktober var det dags för årets Konst i Roslagen. Det var 63 st jurybedömda konstnärer/konsthantverkare i Täby - Vallentuna - Österåker som då öppnade sina ateljéer. Dessutom så var det en samlingsutställning i varje kommun. Karby Gård i Täby, Vallentuna Kulturhus samt Österåkers konsthall Länsmansgården.

Det var två härliga dagar med massor av besök, givande samtal och inspirerande möten. Det var också roligt att så många tyckte om min konst. Så mycket, att det nu är en hel del tomma ytor i mitt "galleri". 

Jag fick också massor av fina och vackra blommor. Här ovan kan du se exempel på det. 

Ett stort tack till alla som besökte mig !

Konstgudstjänst

Den 15 februari 2015 i Östra Ryds kyrka, ställde jag ut min konst tillsammans med Malin Westin och Lars Korse.

Det var en riktigt häftig upplevelse. Kyrkan fylldes av vår konst som beskådades av många besökare. Vi fick också lyssna på vacker sång och musik framfört av Nina Hefte. Marika Sandin, Harald Lindström och Fredrik Drotte. Präst var Charlotte Holmlund.

 

Den 9 oktober ägde Astrid Mässan rum. Det kom massor av besökare och blev en riktigt lyckad mässa.
Här kan du se en liten bit av min monter under Astrid Mässan. Där visade jag några tavlor, men främst så sålde jag min bok -"Kokbok för färgstarka varumärken"-.

Nu på torsdag den 9 oktober är det dags för den årliga "ASTRID MÄSSAN". Själv är jag med som arrangör och utställare.
Välkommen till Folkets Hus Berga Salen Åkersberga.

Konst i Roslagen

Nu har Konst i Roslagen ägt rum. En fantastiskt rolig och spännande dag. Jag fick besök av massor av intressanta och trevliga människor. Bland andra kom "Meata-klubben-" på besök. Mysiga och snygga bilar. Skulle gärna själv vilja ha en sådan bil. Jag vill tacka alla som kom hem till mig för att titta på mina tavlor. Tack!

 

 

 

 

 

 

 

Ett helt gäng kom samtidigt. Tur att vår dotter bor tvärs över gatan, så att vi även kunde använda deras uppfart. Det var en mäktig syn.